divendres, 25 de gener del 2008

ESTUDIEM EL COS HUMÀ.

Els de la Mola estem estudiant el cos humà. Per estudiar-lo ens hem dividit en 5 grups de 2 o 3 persones cada un. Cada un d'aquests grups cercava informació sobre un aparell (l’aparell reproductor, l’aparell respiratori, etc). Ens vam posar d'acord per respondre quatre qüestions:
- noms de les parts,
- com funciona?,
- per a què serveix?,
- es pot substituir?
Després cada grup va fer un dossier amb informacions sobre les parts del seu aparell, com funciona i si es podia substituir,... amb il·lustracions, esquemes... Quan tots els grups ho vam tenir acabat la Rosa, la nostra mestra, ens va dir que havíem de fer una exposició perquè cada company i companya de la classe aprengués el mateix que cada grup havia après. És a dir, que tots havíem d'acabar aprenent el que cada grup havia estudiat.
Vam fer una mena d’horari per veure quantes hores teniem de projecte, per planificar les tasques i el temps. Amb aquelles hores de projecte cada grup s’ho va organitzar, va pensar quina era la millor manera de passar la informació, de fer saber als altres el que sabíem nosaltres, vam preparar els materials entre les hores de projecte i de TIC i un cop acabats ens ho vam estudiar.
Quan va arribar el dia de l’exposició cada grup ho va fer de maneres diferents i amb suports també diferents: amb un projector de transparències, amb murals i activitats per als companys/es, amb un Power Point, amb preguntes al grup, responent dubtes...
mentres, la resta de companys preníem nota a la llibreta d'apunts, encara que tots sabíem que després tindríem fotocopiats tots els dossiers de tothom.
A les imatges podeu veure alguns exemples de com ho vam fer.
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

REDACCIÓ: Shawnee Ruiz. La Mola.